Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düğün dernek

Düzenleyen:
Düğün dernek

SPOR Haberleri

Yeni yuvasına kavuşmanın sevincini yaşayan Kartal aldığı üç puanla şampiyonluk yarışında da F.Bahçe karşısında büyük avantaj yakaladı. Goller Mario Gomez (2) ve Alexis Delgado'dan geldi

MURAD TAMER

Dile kolay, yaklaşık 3 sezon ve 1066 günün sonunda Beşiktaş yeni stadı Vodafone Arena’ya kavuştu. Mekanında taraftarıyla buluşmanın coşkusuyla sahaya çıkan siyah-beyazlı futbolcular, tıka basa dolu statta oynanan maçta Bursaspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Şimdi Beşiktaş 66, bir maçı eksik F.Bahçe 60 puanda. Kartal ilk çeyrekte nefes aldırmadı Timsah'a. Quaresma'nın tribünleri coşturan hareketleri takımı da ateşliyor, gol 'geliyorum' diyordu. Üst üste 7 seri ve isabetli pasın ardından topla buluşan Gomez 21'de kaleciyi çalımladıktan sonra Vodafone Arena'nın ilk golünü attı: 1-0.
Traore eşitliği sağladı
Bursaspor hiç beklenmedik bir anda eşitliği yakaladı. Batalla'nın 28'deki pasında topun üzerinden atlayan Necid, takım arkadaşının kale önünde bomboş kalmasını sağladı ve Traore rahatça ağları sarstı: 1-1. İlk yarı eşitlikle bitti. İkinci yarıda da heyecan sürdü. Gomez vurdu, Harun kurtardı. Deniz'in bazukası üst direkte patladı. 52'de Atiba'nın vuruşu Harun'dan döndü Alexis kafasını çalıştırdı: 2-1.
Ardından Sosa on sekizde penaltı kazandırdı Beşiktaş'a. Atışı kullanan Gomez'in vuruşunda Harun'dan dönen topu Panzer yetişip tavana astı: 3-1. Kartal 4 için saldırırken Stoch 71'de bir anda farkı bire indirdi, Güneş'in takımı stresi girdi: 3-2. Gerilen maçın 80. dakikasındaki Quaresma'nın vuruşunda Jem Karacan golü çizgiden çıkardı. Hamza hocanın tribüne gönderilmesi, maç bitiminde Quaresma-Hosogai'nin kırmızı görmesi görüntüleri arasında Kartal üç puana uçtu.

GOMEZ: Beni öldüreceklerdi!

Vodafone Arena'da ilk golü atan Mario Gomez aynı zamanda 2001-02 sezonundan sonra Beşiktaş adına Süper Lig'de 20 gol barajını geçen ilk oyuncu olarak da tarihe geçti. Alman golcü maç sonrası, "Bir arkadaşım mesaj geçmiş. İlk golü kaçırsaydın seni öldürürdüm diye. Yanımda Sosa boşmuş ama gerçekten görmedim. Ortada basit bir matematik var; maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağız" dedi.

Düğün dernek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...