Yaptım yine yaparım

Düzenleyen:
Yaptım  yine yaparım

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü, günü kurtarmak yerine büyük düşünüyor ve ligi 4. sırada bitirmeyi hedefliyor

Trabzonspor'da görev yaptığı ilk dönemde, 9’uncu sıradan devraldığı takımı Avrupa kupalarına taşıyan Teknik Direktör Hami Mandıralı, bu sezon 10'uncu sıradayken geldiği bordo-mavililerle yine aynı başarıya ulaşmak istiyor.
Trabzonspor'un bu sezonki üçüncü teknik adamı olan Mandıralı, 10 haftada 13 puan toplasa da son dönemde takımın sergilediği performans genç teknik adamın umutlarını artırdı. Kafasındaki düşünceleri oyuncularının yeni yeni sahaya yansıttığını belirten Mandıralı, "Önümüzde 6 hafta var; eritilmesi gereken de 8 puan. Hiçbir şey imkansız değil. Takımıma güveniyorum. Yaptım yine yaparım" diye konuştu. Pazartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi antrenmanda ekstra motivasyon yüklemesi yapan Trabzonspor’un çalıştırıcısı, her futbolcusundan son maçına çıkıyormuş gibi oynamasını istedi. 
Bu arada Hami Mandıralı şu an tatlı bir stres içerisinde. Gençlerbirliği maçında kaleci tercihini kimden yana kullanacağı merakla beklenen genç teknik adamın, henüz kesin kararını vermediği ve bu konuda yardımcılarıyla istişare yaptığı bildirildi. Onur Kıvrak'ın sakatlığının ardından kaleyi devralan Esteban Alvarado, teknik heyete ve arkadaşlarına güven veren bir performans sergilerken, özellikle Başakşehir maçında yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu. Formasını kaptırmak istemeyen Kosta Rikalı file bekçisi antrenmanlarda hırsıyla dikkat çekerken, Onur da ekstra çalışarak yeniden 11'e dahil olmak istiyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...