Volkan Demirel'den takıma ultimatom

Düzenleyen:
Volkan Demirel'den takıma ultimatom

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, şampiyonluk yarışında peş peşe yaşanan puan kayıpları sonrası takım arkadaşlarına patladı. Dün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde takım arkadaşlarıyla toplantı yapan tecrübeli kaleci, gelecekte uyulması gereken kuralları sert bir dille anlattı.

Net gol pozisyonlarını değerlendiremeyip, Galatasaray derbisinden 0-0 beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş’ın 5 puan gerisinde kalan Fenerbahçe’de moraller bozuk. 

Bitime 6 hafta kala mutlu son için avantajı ezeli rakibi Beşiktaş’a kaptıran sarı lacivertlilerde yaşanan hayal kırıklığı sonrası kaptan Volkan Demirel’in sözleri, derbi sonrası çok tartışıldı... Tecrübeli file bekçisi, kendisi gibi takımın emektarlarından Gökhan Gönül ile birlikte şampiyonluğun kaçırılması halinde sezon sonunda tüm takımın fatura ödeyeceğini söylüyordu...

“HEPİNİZ UYACAKSINIZ!”

VOLKAN Demirel’in bu sözlerinin ardında yatan en önemli faktör, futbolcular arasındaki kopukluk ve arkadaşlık bağlarının eksikliğiydi.

Kaptan dün takım arkadaşlarını toplayarak onlarla bir toplantı yaptı. Samandıra’daki sabah idmanına çıkmadan takıma seslenen Volkan Demirel önemli sözler sarfetti ve şunları söyledi...

- Takım içindeki arkadaşlık bağlarımız kopuk, arkadaşlık ilişkilerimiz çok düşük. Bu önemli bir eksiklik bizler için. Bu bağları güçlendirmek için herkes el ele vermeli.

- Bundan sonra her yerde, her şartta, her ortamda takım olarak hareket etmeliyiz. Bütün olduğumuzu göstereceğeiz. Her arkadaş buna uymak zorunda.

“BURASI FENERBAHÇE”

Ligde önümüzde 6 maç var. Bu maçları kazanırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum. Çünkü rakibimizin kaybedeceğine de inanıyorum.

- Bundan sonra yemeklerimizi birlikte yiyeceğiz. Birlikte hareket edeceğiz. Birlikte nefes alacağız. Bundan sonra asla isimler yok, Fenerbahçe olacak.

- Geçmişi unutun, geçmişteki maçları kafanızdan silin. Burası Fenerbahçe. Buranın gerçekleri çok farklı.

- Herkes bu takıma saha içinde ve dışında katkı verecek. Şampiyonluğa inanacaksınız. Konsantrasyonunuzu ona göre sağlayın. İlk maçta çıkın ve beklentileri karşılayın. Taraftarlarımızın desteğine layık olmak mecburiyetindeyiz.

AZİZ YILDIRIM KONUŞACAK!

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, pazartesi medyanın karşısına geçecek. Yıldırım, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bulunan 1907 Tribünü’nde saat 13.00’te basın toplantısı düzenleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...