Caner Erkin'den özür

Caner Erkin'den özür

SPOR Haberleri

Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi Pereira ile tartışıp kadro dışı bırakılan Caner Erkin instagram hesabından özür diledi

F.Bahçe'de derbi öncesinde Pereira ile yaşadığı tartışma nedeniyle gündeme gelen Caner Erkin, dün instagram hesabından bir açıklama yaparak başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere yönetim kurulu, teknik heyet, arkadaşları ve camiadan özür diledi. İşte Caner Erkin'in açıklaması:

"Spor kamuoyunun dikkatine, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bugüne kadar büyük bir onurla verdiğim hizmetlerin gölgelenmemesi, kulübüme ve takımımın oyununa değer katmak azmiyle büyük bir bağlılık ve azimle çıktığım her maçtaki alın terime olan saygımla, bu açıklamayı yapmak durumunda kaldığımı ifade etmek isterim.

Bana ve kişiliğime yakışmayan talihsiz olay için öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'dan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan, takımımızın teknik ekibinden, tüm takım arkadaşlarımdan, Fenerbahçe taraftarı ve camiasından ve nihayet tüm spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.

Yaşanan bu olaydan aldığım dersler vardır. Takımımın başarısı için duyduğum sınırsız heyecanın ve anlık öfkemin böyle bir olaya sebep vermesinden ben de büyük üzüntü ve pişmanlık duyduğumu tüm hassasiyetimle bildiririm.

Saygılarımla..."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...