Ah Fener ah

Düzenleyen:
Ah Fener ah

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Rus takımı Nadezhda'ya seyircisi önünde yenilerek şampiyonluk şansını kaçırdı

Fenerbahçe İstanbul'daki Kadınlar Euroleague Dörtlü Finali'nin ilk maçında Rusya’nın Nadezhda takımına mağlup oldu ve şampiyonluk şansını kaybetti. Sarı-lacivertliler eski koçu Roberto Iniguez’in çalıştırdığı Nadezhda'ya 74-68’lik skorla mağlup oldu. Ülker Arena’da oynanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan temsilcimiz, Dewanna Brown’nu durduramayınca ilk çeyreği 18-16, devreyi ise 36-28 geride kapattı. Üçüncü çeyrekte İspanyol oyun kurucu Anna Cruz’un sürüklediği hücumlarla farkı açan Iniguez’in takımı, son periyota 13 sayılık farkla 53-40 önde girdi.

Lavender yetmedi
Son çeyrekte de büyük bir efor sarf etmesine rağmen rakibini yakalayamayan Fenerbahçe sahadan 74-68’lik mağlubiyetle ayrıldı. Beş oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Nadezhda’da Bonner 20 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, temsilcimizde Lavender’in 24 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Fenerbahçe yarın 17.00’de Çek Cumhuriyeti’nin USK Prag takımıyla üçüncülük mücadelesi yapacak. Adını finale yazdıran Nadezhda ise 20.00’de bir başka Rus takımı UMMC Ekaterinbug ile kupa mücadelesi verecek.     > Uğur AKTAN

DESTEK YETMEDİ

Dörtlü finalde F.Bahçe'ye, erkek basketbol takımı oyuncularından Udoh, Dixon, Antic, Vesely, Kalinic, Melih ve başantrenör Zeljko Obradovic de destek verdi. Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Hidayet Türkoğlu da F.Bahçe’ye destek için Ülker Sports Arena'daydı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...