Bitsede gitsek

Düzenleyen:
Bitsede gitsek

SPOR Haberleri

Bu sezon taraftarına çile çektiren Cimbom Antalya’da Eto'o (2), Emrah ve Rıdvan'ın golleriyle dağıldı. Ligde 8. mağlubiyetini alan sarı-kırmızılılar, kalan 5 haftanın bir an önce bitmesini beklemeye başladı

BURHAN CAN TERZİ

Şampiyonluk yarışındaki F.Bahçe'ye çelme takan G.Saray, Antalya'da 4 takla atıp yere çakıldı! Haftalardır taraftarına saç baş yoldurtan Cimbom; dün de tarihine yakışmayan bir 90 dakika çıkararak "Çöküşün fotoğrafını" çekti... Deplasmana Sneijder ve Selçuk'tan yoksun giden G.Saray'da Teknik Direktör Riekerink, beklenen 11'i sahaya sürdü. Maça 4-2-3-1 dizlişiyle çıkan sarı-kırmızılılar 3. dakikada Carole'ün ortasıyla ufak bir tehlike oluştrursa da, başlangıçtaki hareketlilik kısa sürdü. Mücadeleye kısa sürede ağırlığını koyan Antalya 15'te Eto'o ile öne geçti.  Makoun'un pasıyla sol kanatta topla buluşan Eto'o hızla ilerleyip ayak içiyle Muslera'nın solundan topu filelere gönderdi: 1-0.
Umut eşitledi ama...
Orta sahada hiçbir şekilde organize olamayan G.Saray, sezonun genelinde olduğu gibi bireysel çabalarla sonuca gitmeye çalıştı. 39'da Carole'ün pasıyla solda topla buluşan Podolski, son çizgiye kadar inerek sert bir şut çekti. Top kale ağzındaki Diego'ya çarparak ağlara gitti: 1-1. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Antalya oldu. 53'te kornerden gelen topu Diego, kafayla kaleye doğru gönderdi. Doğru noktada bulunan Eto'o el-kafa karışık vuruşuyla takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1. G.Saray'ın bu gole cevap 64'te Umut’la oldu. Carole'ün sol kanattan gönderdiği ortaya hareketlenen Umut Bulut ön direkteki etkili vuruşuyla durumu eşitledi: 2-2. 
Son söz Rıdvan'dan
70'te Donk, sert hareketi sonrası G.Saray’ı 10 kişi bıraktı. Eksik rakibine karşı oyun disiplininden kopmayan ve pes etmeyen Antalya, 72'de Emrah Başsan'la tekrar öne geçti. Savunmanın arkasına atılan topta Eto'o bomboş kaldı.  Tecrübeli futbolcu direkt kaleye gitmek yerine Emrah'a pasını gönderdi. Başarılı futbolcu rahat bir şekilde üç direğin arasına topu yolladı: 3-2. Kalan bölümde sarı-kırmızılılar  pek fazla varlık gösteremezken, maçın skorunu Rıdvan Şimşek belirledi. Antalya'da  Makoun 90'da kazanılan sert vuruşu bekletmeden kullandı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Rıdvan, düzgün bir vuruşla takımının 4. golünü attı: 4-2.

Eto’o ortalığı karıştırdı
Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, kaydettiği 2 golle Galatasaray'ı yıkan adam oldu ve toplamda 19 gole ulaştı.  Kamerunlu efsane, dün 53. dakikada attığı ikinci golünde, gelen topu elle kontrol edip ardından kafasıyla kaleyi buldu. G.Saray'da tüm oyuncular; özellikle de Muslera ve Hakan Balta gole şiddetli itirazda bulundu. Ancak karar değişmedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...