Pereira'dan taraftara: Bizi bırakmayın

Pereira'dan taraftara: Bizi bırakmayın

SPOR Haberleri

Vitor Pereira takımı yuhalayan taraftara mesaj yolladı: Lig daha bitmedi. Sezon sonuna kadar mücadelenin içindeyiz, bizi yalnız bırakmasınlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira maçın ardından takımlarını maç boyu yuhalayan tribünlere mesaj yolladı. Portekizli hoca, "Bu akşam birlik olduğumuzu göstermek için sahaya çıktık. İyi durumdaydık, 4 gol attık daha fazla da atabilirdik. Takımımı tebrik ediyorum. Sezon sonuna kadar taraftarlara ihtiyacımız var. Bu yolda bizi yalnız bırakmasınlar, onlara güveniyorum. Kupada oynayacağımız Konyaspor maçı zor olacak. Kazanmak isityoruz ve iyi bir 11'le sahaya çıkacağız. Robin de bugün iyi maç çıkardı. Takım için çalıştı" dedi. Pereira şampiyonluk şansı için de, "Sezon sonuna kadar mücadelenin içinde olacağız. Lig daha bitmedi" şeklinde yorumladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...