Galatasaray maçının biletleri 2 bin TL'ye fırladı

Düzenleyen:
Galatasaray maçının biletleri 2 bin TL'ye fırladı

SPOR Haberleri

Eurocup finalinde temsilcimiz Galatasaray'ın Strasbourg karşılaşmasının biletleri, 3 dakikada bitti. Biletler, karaborsada 1000-2000 TL arasında satışa çıktı.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın, ULEB Eurocup finali 2. maçında 27 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'de Strasbourg ile oynayacağı mücadelenin biletleri satışa çıktıktan 3 dakika sonra tükendi.

Ergin Ataman'ın öğrencileri, kısıtlı kadro ile çıktığı Eurocup yolunda finale kadar geldi ve kupanın bir ucundan tuttu. Sarı kırmızılı takım, Eurocup finalinin ilk maçına 22 Nisan Cuma günü Fransa'da çıkacak. Kupanın sahibinin belli olacağı 2. maç ise 27 Nisan'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Galatasaray maçının biletleri 2 bin TL'ye fırladı

BİLETLER 3 DAKİKADA BİTTİ

AMK'nın haberine göre; İstanbul'da oynanacak finalin 2. ayağı için biletler dün saat 15:00'te internetten satışa çıkarıldı. Saat 15:03 itibariyle tüm biletler tükendi.

O 3 dakika içerisinde bilet almayı başaranlardan bazıları karaborsa satışa hemen başladı. Maçın biletleri karaborsada 1000-2000 TL arasında satışa çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...