PFDK, Amedspor'un 3 puanını sildi

Düzenleyen:
PFDK, Amedspor'un 3 puanını sildi

SPOR Haberleri

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Amedsporlu taraftarların ideolojik propagandasını gerekçe göstererek kulübün 3 puanını sildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan Amed Sportif Faaliyetler - Keçiörengücü karşılaşmasında, ev sahibi taraftarların ideolojik propaganda yapması nedeniyle 3 puanını sildi. Kurul, ayrıca 40 bin TL de para cezası kesti.

AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

"AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 17.04.2016 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER – KEÇİÖRENGÜCÜ Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT NEDENİYLE PARA CEZASI

Aynı müsabakada AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

3 PUANI SİLİNDİ

Aynı müsabakada AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, taraftarlarınca ideolojik propaganda yapılması nedeniyle takdiren 3 (üç) PUAN SİLME ve 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) karar verildi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...