Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Demirkol fena çuvalladı

Düzenleyen:
Mehmet Demirkol fena çuvalladı

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Donk transferini önce övüp sonra da "Hayatımda anlamadığım transferlerden biri." deyince dalga konusu oldu.

Kasımpaşa'daki üstün performansıyla devre arasında Galatasaray'a transfer olan Ryan Donk beklentileri karşılayamayınca eleştirilerin odak noktası oldu. Donk'un Galatasaray'a transferinin konuşulduğu dönemde Hollandalı futbolcuya övgüler yağdıran Mehmet Demirkol çok doğru bir transfer olduğunu belirterek, "Donk'un kendini göstermemesi gibi bir şey söz konusu olamaz" demişti.

Ancak Ryan Donk Galatasaray'a transfer olduktan sonra rüzgar tersine döndü. Hollandalı'nın kötü futbolu eleştirileri de beraberinde getirdi.

"STOPERİ, GALATASARAY'A ORTA SAHA OLARAK ALIYORSUN"

Donk transferinden övgüyle bahseden Mehmet Demirkol da fikir değiştirerek adeta kendini yalanlayan yorumlarda bulundu. Transferin en başından beri yanlış olduğunu söylediğini iddia eden Demirkol, "Kasımpaşa'nın stoperini Galatasaray'a orta saha oyuncusu olarak alıyorsun. Hayatımda en anlamadığım transferlerden biri" diyerek sarı kırmızılı yönetime serzenişte bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...