Kartal cepten yendi

Düzenleyen:
Kartal cepten yendi

SPOR Haberleri

Önce Gomez ile ardından Olcay’la iki kez öne geçen siyah-beyazlılar, Rodallega’yı durduramadı: 3-2. Son sözü 90’da Cenk söyledi, 1 puan Beşiktaş’a teselli verdi!

UĞUR  AKTAN

Beşiktaş, ölüp ölüp dirildiği maçta Akhisar ile 3-3 berabere kaldı ve son dört haftaya bir beraberlik kredisiyle girdi. Maçta oyunun hakimi Beşiktaş'tı ancak ev sahibi Akhisar her an sürpriz yapabilecek yıldızlara sahipti. 23'te Mario Gomez, sezonun kendi kadar formda isimlerinden İsmail'in sol kanattan taşıdığı topla ceza sahasında buluştu, Alman oyuncu düzgün bir vuruşla kaleci Fatih'i mağlup etti ve hem takımını öne geçirdi hem de 23 gole ulaşarak 1989-1990 sezonunda 28 gol atan Feyyaz Uçar'dan bu yana bir sezonda en çok gol atan Beşiktaşlı oldu:1-0. İlk yarının duraklama bölümünde akıllara Beşiktaş-Dinamo Kiev maçını getiren karambolde Alexis Akhisar atağını elle kesince maçın hakemi Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Tolga, Rodallega'nın sağ alt köşeye yaptığı vuruşu çıkarmayı başarsa da seken topu iyi takip eden Kolombiyalı ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.
Direkler arası maç
İkinci yarıya hızlı başlayan Kartal aradığı golü bulmak için fazla beklemedi. Sosa'nın kaleciden seken şutunu önünde bulan Olcay bu sezon ilk defa takımını öne geçiren bir gole imza attı: 2-1. 54'te ligin ilk yarısındaki maçta şık bir gol bulan Sami bu defa asist yaparak sonuca etki etti. Gineli oyuncunun sağdan yaptığı adrese teslim ortayı güzel bir vuruşla tamamlayan Rodallega skora yeniden dengeyi getirdi: 2-2. 78'de günün şanssız ismi Alexis ve Tolga arasındaki anlaşmazlığı iyi değerlendiren Kolombiyalı yıldız, boş kaleye attığı golle hat-trick yaptı: 2-3. 89'da Tolga'nın uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Soner, aşırtma bir vuruş yaptı. Boş kaleye giden top üst direğe çarpıp Tolga'nın ellerinde kaldı. 90+1'de sahneye çıkan Cenk Tosun bir kere daha skora dengeyi getirdi : 3-3. Duraklama dakikalarında Sosa'nın frikiği direkten dönünce bu defa galibiyeti kaçıran taraf Beşiktaş oldu: 3-3. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...