Caner’e aynı tarife

Düzenleyen:
Caner’e aynı tarife

SPOR Haberleri

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli yıldıza 1.7 milyon avroluk yıllık ücret önerildi. Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile de görüşmeler başlıyor

Galatasaray derbisi öncesi kadro dışı bırakılan Caner Erkin’e af kapısı açıldı. Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Son sözü hoca söyleyecek. Onun kararını bekliyoruz” açıklamasından sonra, Vitor Pereira’nın yönetime yıldız oyuncuyla çalışabileceğini ilettiği öğrenildi. Yönetim, Portekizli çalıştırıcının, “Caner gibi kaliteli bir oyuncuyu kaybetmek istemem, kulübün kararına uyarım” sözlerinin ardından, milli yıldızın menajeriyle bir görüşme yaptı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner’e af kapısını açan yönetim, tecrübeli oyuncu için aynı ücretle (1.7 milyon avro) devam teklifinde bulundu. Sarı-lacivertlilerin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül için de bugün görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...