Siyah-Beyaz olaylar

Düzenleyen:
Siyah-Beyaz olaylar

SPOR Haberleri

Kartal’ın dünkü antrenmanı çiftetelli ile başladı… Tek pas çalışmasında Tolgay’ın Olcay Şahan’a kafa atma girişimi keyifleri kaçırdı.

Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan ve şampiyonluk için önünde 4 final mücadelesi bulunan Beşiktaş, cumartesi günü yeni stadı Vodafone Arena’da Kayserispor’u konuk edecek. 1 günlük iznin ardından yeniden çalışmalarına başlayan Kartal’da keyifler yerindeydi. Ta ki düne kadar… Aslında dünkü antrenman da çok güzel başladı. Hatta ısınma esnasında sona kalanlar çiftetelli oynama cezası aldı, renkli ve eğlenceli görüntüler vardı. Tek pasa dayalı çalışmaya geçildiği sırada ise Tolgay Arslan herkesin keyfini kaçıran bir role soyundu.

ARKADAŞLARI UYARDI

Sakatlığı geçmesine rağmen fazla şans bulamayan Tolgay Arslan Olcay Şahan ile tartıştı. Sözlü başlayan gerginlik, Tolgay Arslan’ın Olcay’a kafa atma girişimine kadar gitti. Sonrasında da top Olcay’ın ayağındayken sert bir giriş yaptı. Ancak Olcay’ın sakin tavrı nedeniyle olay daha fazla büyümedi. Zaten diğer oyuncular da araya girip Tolgay’ı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Tolgay Arslan sakinleşecek gibi durmuyordu. Bu kez Mario Gomez’e sert girdi. İkili mücadelede yerde kalan ve ayağına darbe alan Alman golcü, Tolgay’a tepki gösterdi. Sonrasında her hangi bir gerginlik yaşanmadı ve çalışma sona erdi. Tolgay Arslan’ın durup dururken sert tavırlarına ve eylemlerine arkadaşları pek bir anlam veremedi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...