4 takım Caner Erkin'in peşinde

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
4 takım Caner Erkin'in peşinde

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe'de hocası Pereira ile arası bozulan ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin'i 4 kulüp istiyor

Caner'in affı dün de açıklığa kavuşmadı. Milli futbolcu, konuyla ilgili bir süre daha beklemeyi düşünürken, oyuncunun 4 önemli teklife rağmen bu kararı aldığı ifade edildi. Bu tekliflerin en ciddi olanı Inter... Everton ile bir Çin kulübünün oyuncuya talip olduğu belirtiliyor. Sır gibi saklanan 4. teklifin ise Beşiktaş olabileceği konuşuluyor.

CANER ERKİN İLE PEREİRA ARASINDAKİ GERGİNLİK

Galatasaray maçı öncesi Caner Erkin, ilk 11’de olmadığını öğrenince kriz çıkartmış, Vitor Pereira ve yönetici Ali Yıldırım’a sert tepki göstermişti. Bunun üzerine Pereira, öğrencisini kadro dışı bırakmıştı. Aziz Yıldırım, kendisine bu konu hakkında yöneltilen soruya, “Pereira’nın raporunu bekliyoruz” yanıtını vermişti. Portekizli teknik adam o raporu yönetime sundu. Pereira’nın, kendisinden iki kez özür dileyen Caner Erkin’in affedilebileceği yönünde görüş bildirdiği kaydedildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...