Kartal'ın Kayseri planı

Düzenleyen:
Kartal'ın Kayseri planı

SPOR Haberleri

Hedef; kazanmak, moral bulmak ve şampiyonluğa 3 adım yaklaşmak. Taktik planı ise; kanatlardan bindirme; tam saha presle rakibi indirme

Ligde lider durumda bulunan ve takipçisi Fenerbahçe ile arasında 3 puanlık fark olan Beşiktaş bugün çok kritik bir maça çıkacak. Kalan 4 maçlık dilimin ilk ayağına çıkacak siyah-beyazlıların düşüncesi ise seri yakalamak ve 4’te 4 yapmak. Kara Kartal ayrıca iç saha maçlarında Akhisar Belediye maçından sonra yaptığı 8’de 8 galibiyet serisini sürdürmek niyetinde… Kendi içinde de şöyle küçük bir ayrıntı var… O da yeni stadı Vodafone Arena’da Bursa galibiyetine Kayseri’yi de eklemek.
Erken sonuç ve koruma…
Geçelim teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin taktik anlayışına. Açıkcası Güneş hücumsal futbolundan vazgeçmeyecek ancak biraz savunma güvenliğini ön planda tutacak. Nedeni ise önünde Akhisar maçı gibi kötü bir anısının olması. Erken gol ve goller bulunmasını isteyen Şenol Hoca sonrasında da saha içinde aktif dinlenmeye geçip tekniği yüksek oyunculardan top yapmalarını, rakibe her bölgede pres yapıp oyun kurmalarına izin vermemelerini istiyor. Düşünce böyle, uygulama Vodafone Arena’da saat 19.00’da.

Gözler yine Kral’da

Kara Kartal’ın Kayseri maçında hücumdaki en önemli silahı tartışmasız Mario Gomez. Bunu hem futbolu hem de istatistikleri gösteriyor. 23 golle Gol Krallığı’nda zirvede bulunan Alman oyuncu son 3 maçta 4 gol attı. Gomez ayrıca bir sezonda 28 gol atan Feyyaz Uçar’ın da rekoruna göz dikti.

Kartal'ın Kayseri planı

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...