Dengesiz Aslan

Düzenleyen:
Dengesiz Aslan

SPOR Haberleri

Geçen hafta Kasımpaşa’ya 4 atan Cimbom, eski hocası Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Bursa’ya karşı beraberliği zor kurtardı. Karşılıklı goller Sivok ve Olcan’dan

BURHAN CAN TERZİ

Süper Lig'de gözünü 5'incilik koltuğuna diken G.Saray, Bursa deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Fakat maç boyu yakaladığı fırsatlardan sadece birini olumlu kullanan Cimbom beraberliğe razı oldu... 4-2-3-1 formasyonunda, Timsah Arena'nın çimlerine çıkan sarı-kırmızılılar karşılaşmaya çok hızlı başladı. 7'de Olcan'ın savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Yasin, kalesini terk eden Harun'u ekarte etti. Fakat açısını kaybeden başarılı futbolcu çerçeveyi bulamadı. 15'te Sabri, yüzde yüzlük bir pozisyonda topu Harun'a nişanladı. 31'de bu defa gole yaklaşan taraf Bursa oldu. Denayer'in geri pasında top bir anda kaleye doğru yöneldi, Muslera son anda kayarak müdahale etmeye çalıştı. Sarı-kırmızılıların yüreği ağzına gelirken top direğin dibinden dışarı çıktı. Bu pozisyondan 4 dakika sonra Yeşil-beyazlılar ilk golü bulan taraf oldu.
Olcan durumu eşitledi
Bursa'nın kullandığı serbest vuruş sonrası, sarı-kırmızılılar savunmadan çıkarken topu rakibe kaptırdı. Batalla sağdan çizgiye inip Yasin ve Umut'a rağmen ortasını yaptı. İçeride kendini boşa çıkaran Sivok, müthiş bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi: 1-0. İkinci yarıya da hızlı başlayan G.Saray oldu. Rakip yarı sahanın ortasından serbest vuruş kazanan sarı-kırmızılılar akıllıca bir organizasyon sonrası durumu eşitledi. 50'de duran topu kullanan Emre, sağ tarafa koşu yapan Podolski'yi gördü. Alman oyuncu kafasıyla bekletmeden içeri gönderdi. Yaşanan karambolde çizgide topa son dokunan Olcan durumu eşitledi: 1-1. 
Cimbom fırsat tepti
Beraberliğin ardından, Bursa 57'de Jem, 62'de ise Deniz'le gole çok yaklaştı. Son 20 dakika yeşil-beyazlıların orta sahası oyundan düşünce G.Saray birçok net pozisyon yakaladı. 79'da soldan hızla ilerleyip kaleyi karşısına alan Yasin, boş durumdaki Podolski'yi tercih etmek yerine şutunu çekti, top dışarıya çıktı. 83'te Yasin Öztekin kale önünde çok net bir fırsattan daha yararlanamadı. 85'te Podolski soldan çok sert vurdu, kaleciden dönen topu Olcan tamamlamak istedi ama o da başarılı olamadı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca maç 1-1 sona erdi. 

SAHADA KAPIŞTILAR!

Mücadelenin 80. dakikasında Yasin Öztekin sol kanattan sürüklediği pozisyonun sonunda kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı ve vuruşu yandan auta gitti. Ceza alanı içinde müsait durumda bulunan Podolski, pozisyonun ardından yerdeki Yasin'e doğru koştu  ve pas vermediği için takım arkadaşına büyük tepki gösterdi. Alman oyuncu kendi yarı alanına doğru hareketlenirken, Yasin de hışımla yerden kalkarak Podolski’ye doğru yöneldi ama araya giren hakem Fırat Aydınus iki oyuncu arasındaki gerilime fazla büyümeden son vermiş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...