Diego tribünler tarafınfan protesto edildi

Düzenleyen:
Diego tribünler tarafınfan protesto edildi

SPOR Haberleri

Kayseri önünde rahat bir maç çıkaran F.Bahçe'de Brezilyalı oyuncunun oyuna girmesiyle ortam gerildi. Tribünlerin yarısı ıslıkladı, diğerleri destek verdi

Fenerbahçeli taraftarlar son haftalarda olduğu gibi Gaziantepspor maçında da Nani'nin yerine oyuna giren Diego'yu protesto etti. Her ayağına top gelince ıslıklanan Brezilyalı oyuncu hakkında Gökhan Gönül'den tribünlere tepki geldi. Milli futbolcu ellerini havaya kaldırarak protestoyu durdurmak için hareket yaparken, Diego ise 'gerek yok' der gibiydi. Ancak daha sonra tribünler Diego Ribas lehine tezahüratlar yaptı. Bu duruma ise başarılı futbolcu alkışlarla karşılık verdi. Ancak maçın geri kalan bölümünde de büyük bir taraftar kitlesi Diego'yu protesto etmeye devam etti. 
Volkan: Manyak bu ya!..
Bu sıralarda daha ilginç bir olay yaşandı. Sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel kalesinde olan bitene tepki gösterdi. Volkan, yanına çağırdığı yardımcı antrenörün kulağına bir şeyler söyledi. Bu sırada tecrübeli eldivenin yedek kulübesini göstererek, "Manyak bu ya!.." dediği kameralara yansıdı. Volkan'ın bu tepkisi Diego'nun oyuna alınmasıyla gerginleşen ortam sebebiyle Portekizli çalıştırıcıya yaptığı bu değişiklikten dolayı öfke olarak yorumlandı. 
Kafama takmıyorum
F.Bahçeli oyuncuların maç sonrası soyunma odasında Diego'ya, "Tepkileri kafana takma. Hepimiz senin yanındayız" diyerek moral verdiği öğrenildi. Sambacının, "Tepkileri duymadım bile. Kafama takmıyorum. Tek motivasyonum takımın şampiyonluğu" şeklinde karşılık verdiği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...