Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal’ı ‘Sniper’ avlayacak

Düzenleyen:
Kartal’ı ‘Sniper’ avlayacak

SPOR Haberleri

G.Saray’a yıldız isimden sevindirici haber geldi. Hollandalı, pazar günü yüzde yüzüyle sahada olacak

Süper Lig’de hedeflediği 5’incilik koltuğuna oturmak için puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray’da Wesley Sneijder müjdesi yaşanıyor. Şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş’ı sahasında ağırlayacak sarı-kırmızılı takımın yıldızı pazar günkü derbide ilk 11’de sahada olacak. Takımdan ayrı özel çalışmalarını sürdüren “Sniper” lakaplı futbolcuyla dün Teknik Direktör Jan Olde Riekerink bir toplantı gerçekleştirdi
Şutlarına ihtiyacımız var
Sneijder’den son durumu hakkında bilgi alan Hollandalı çalıştırıcının vatandaşına, “Sağlık ekibinden iyi haberler aldım. Bu durum beni çok mutlu etti. Beşiktaş karşısında en büyük kozumuz sen olacaksın. Oyunun sıkıştığı anlarda, takımı rahatlatmana ve uzaktan şutlarına ihtiyacımız olacak” dediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun ise, “Kendimi iyi hissediyorum. Rize maçında da az da olsa oynamak istiyorum” cevabını verdiği belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...