Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe görüşmelere başladı

Düzenleyen:
Fenerbahçe görüşmelere başladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Hollanda'nın Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Faslı yıldız Hakim Ziyech'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Fenerbahçe, forvet arkası oyuncuyu Hollanda'da buldu. Fas asıllı Hakim Ziyech için temaslar başladı. Dirk Kuyt da bu transfer için aracı oldu.

DIEGO'DA UMDUĞUNU BULAMADI

Diego'yu 'Alex'in koşanı' diyerek transfer eden Fenerbahçe, bu oyuncuda umduğunu bulamadı. Sözleşmesi devam etmesine rağmen Diego'yu yollayacak olan sarı-lacivertliler yeni bir '10 numara' arayışını hızlandırdı. Son olarak gündeme Twente'nin 23 yaşındaki Faslı yıldızı Hakim Ziyech girdi. Hollanda ekibi, genç futbolcu için kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Dirk Kuyt devreye girdi, rakamın aşağı çekilmesi bekleniyor.

33 MAÇTA 17 GOL, 12 ASİST

Yeni sezonda az ama öz transfer yapmayı düşünen Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen Diego dışında West Ham'a kiralık verilen Emenike'nin satışından gelecek tüm parayı Hakim için kullanmaktan çekinmeyecek. Twente ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan, sol ayağını etkili kullanan Hakim, forvet arkasında ve sağ kanatta oynayabiliyor. Hakim bu sezon Twente'de 33 maçta 17 gol, 12 asistlik performansla alkışlandı.

KUYT DEVREDE

Twente, Hakim'in müthiş performansı olmasa belki de küme (Son haftaya 13. sırada girdi) düşecekti. Hakim ile konuşan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Dirk Kuyt, "Hiç düşünme, Fenerbahçe'ye git. Böylece Avrupa arenasına çıkarsın. Gerçek bir heyecan yaşarsın" tavsiyesinde bulundu. (Açık Mert Korkusuz)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...