Aslan şok oldu

Düzenleyen:
Aslan şok oldu

SPOR Haberleri

Eurocup şampiyonu Cimbom evinde İzmir temsilcisine mağlup olarak seride 1-0 geriye düştü. Sarı-kırmızılılar yarın deplasmanda kaybederse elenecek

Galatasaray Odeabank seyircisi önünde Pınar Karşıyaka'ya mağlup oldu: 67-74. Eurocup'ta şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılılar play-off çeyrek finalinde 1-0 geriye düşerek saha avantajını da rakibine kaptırmış oldu. Üç galibiyete ulaşan takımın yarı finale yükseleceği seride Galatasaray yarın İzmir'de oynanacak maçı da kaybederse havlu atmış olacak. Maça hızlı giren Karşıyaka 10-2 öne geçti. Galatasaray da rakibine aynı şekilde 10-2'lik seriyle cevap verdi ve ilk çeyreği 16-15 önde kapadı. İkinci periyotta Aslan serisini 23-5’e çıkarıp 25-15 öne geçti. Karşıyaka potaya altından sayılar bulsa da sarı-kırmızılılar ilk yarıyı 34-29 üstün kapattı.
Kenan'dan bitirici üçlük
Karşıyaka ikinci yarıda alan savunması yapıp, Gabriel ve Wright’la beklediği üçlükleri bulunca oyunu dengeledi: 45-45. Wright bire birlerde skor üretmeyi sürdürürken son bölüme 52-52 beraberlikle girildi. Savunmada içeriyi gömülerek kapatan İzmir ekibi 32. dakikada 58-54 öne geçti. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri bitime 29 saniye kala Kenan ile üçlüğü bulurken (67-72) Galatasaray son molasını almadı ve Lasme ile hücum faul yaptı. Karşıyaka serbest atışlarda hata yapmayınca Galatasaray salondan mağlup ayrıldı: 67-74. Seride ikinci maç yarın 19.30'da İzmir'de oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...