Efes yarıladı

Düzenleyen:
Efes yarıladı

SPOR Haberleri

Lacivert beyazlılar rakibi karşısında üstün bir performans ortaya koyunca seride 2-0 öne geçerek play-off’ta son 4’e kaldı

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Royal Halı Gaziantep’i deplasmanda 73-64 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar bu skorla seride durumu 2-0'a getirdi ve yarı finalde Darüşşafaka Doğuş ile eşleşti. Maça hızlı başlayan Anadolu Efes, ilk 5 dakikaya girildiğinde üstünlüğü ele geçirdi. İlk çeyrekte rakibine karşı etkili bir oyun sergileyen Efes, ilk çeyreği 16-11 önde tamamladı. İkinci bölümde pota altını çok iyi kullanan İstanbul ekibi, Derrick Brown ve Jayson Granger’in atışlarıyla sayı üretmeyi başardı. Periyodun son dakikalarına doğru etkili bir oyun sergileyen Royal Halı Gaziantep aradaki farkı kapatarak 6 sayıya indirdi. Ev sahibi ekip farkın açılmasına izin vermese de ilk yarıyı 36-30 geride kapattı.
Antep fırtına gibi girdi
İkinci yarıya Royal Halı Gaziantep çok hızlı başladı. Balazic ve Colloway ile arka arkaya 3 sayılık basketler bulan ev sahibi ekip, Anadolu Efes karşısında 39-36 öne geçmeyi başardı. Huertel’in savunma ve hücumdaki etkisiz ve isteksiz oyunu sonucunda yerine Granger oyuna girdi. İlk maçın istekli ve iyi mücadele eden oyuncuları Doğuş ve Saric devreye girince fark yeniden açıldı ve Efes periyodu 53-47 önde tamamladı. Final bölümünde farkı 3 sayıya kadar indiren Gaziantep temsilcisinin çabaları fayda vermedi. Kalan bölümde rakibinin maça ortak olmasına izin vermeyen Anadolu Efes karşılaşmadan 73-64’lük skorla galip ayrıldı ve yarı finale yükselen ilk takım olmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...