Caner Erkin'den EURO 2016 hazırlığı

Düzenleyen:
Caner Erkin'den EURO 2016 hazırlığı

SPOR Haberleri

Yaklaşık 1.5 ay futboldan uzak kalan Caner Erkin, milli takım kampı öncesi formunu korumak için neredeyse her gün ormanda koşu yaptı, özel antrenör eşliğinde eksiklerini kapatmaya çalıştı.

Galatasaray derbisi öncesi ilk 11’de olmadığını görünce teknik direktör Vitor Pereira’ya tepki gösteren Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, yaklaşık 1.5 ay futboldan uzak kaldı. EURO 2016 aday kadrosuna çağrılan milli futbolcu, uzun süre takım antrenmanı yapamadı. Kadro dışı kaldıktan sonra Pereira’nın onayına rağmen yönetim, futbolcuyu affetmemişti.    
 
Kendisine antrenör de verilmeyen tecrübeli futbolcu bu süre boyunca çalışmalarına bireysel olarak devam etti. 

Neler yaptı?    
 
1-Caner milli takım kampına hazır gidebilmek için özel bir antrenör tuttu. Bu antrenör eşliğinde güç ve kondisyon çalışmaları yaptı.    
 
2-Bu çalışmaların yanısıra Belgrad Ormanı kros parkurunda da düzenli olarak koştu.    
 
3-Ayrıca salon çalışmaları gerçekleştirdi. Özel bir salonda hem esneklik hem de ağırlık çalışmalarına ağırlık verdi,  

Topa dokunmadı  
 
Milli futbolcu, fiziksel ağırlıklı yaptığı bu çalışmalara rağmen eski formunda değil. Son maçına 9 Nisan’da Torku Konyaspor karşısında çıkan Caner, bu mücadelede de 8 dakika oyunda kalmıştı. Ardından da derbi öncesi kadro dışı kaldığı için takım çalışması yapamadı ve topa dokunmadı.

 

Kaynak: Milliyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...