Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş vefa turunda

Düzenleyen:
Şenol Güneş vefa turunda

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un unutulmaz yöneticilerinden merhum Kenan İskender'in mezarını ziyaret etti. Güneş, eski hocaları Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer'i de ziyaret etti.

Spor toto süper lig'de Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşayan Güneş, Osmanlıspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kenan İskender'i özellikle anmak istiyorum. Belki yarın onunla konuşmaya gideceğim. Öldüğünü kabul etmiyorum. Bu şampiyonluğu ve dünya üçüncülüğünü benden daha fazla istedi. Acıları olduğu zaman bile şampiyonluk gelsin istedi. Trabzon'u çok seven bir insandı" şeklinde ifadelerle andığı eski dostu merhum Kenan İskender'in Bostancı'da bulunan mezarını ziyaret ederek dua etti. 

Güneş, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kenan İskender ile uzun yıllar birlikte olduklarını belirterek, "Yakınlığımız abi-kardeş gibiydi. Trabzonspor için çok çalışan, kulübü her zaman işinden ve ailesinden önde tutan biriydi. Biz de öyleydik. Öyle bir takımdık. Futbolcuyken, hoca iken her zaman bana destek oldu. Trabzonspor'dan ayrılıp diğer takımlara gittiğim zamanlarda benim hep başarılı olmamı istiyordu. Hep doğru ilkeli ve düzgün bir iş yaparak başarılı olmamı istiyordu. Hata yapmamı engelleyen, beni etkileyen bir insandı. Benim için özel bir insandı. Onun için bugün konuşmaya geldim aramızdan ayrıldığını da düşünmüyorum" dedi. 

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın da mezarını ziyaret ettiğini belirten Güneş, "Beşiktaş gibi büyük bir camiada görev yaptığım için ona gittim, çünkü onun da benim üzerimde emeği olan insanlardan biriydi" ifadelerini kullandı. 

Şenol Güneş vefa turunda

"BEŞİKTAŞ BENİ KARŞILIKSIZ SEVİYOR" 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon'da kendisine yapılan eleştirilerle ilgili olarak ise, "Şike süreci hiç gündeme gelmeden ben bir toplantı yapmıştım. Takımın başında bendim orada ne söylediklerim belli. Bugünkü düşüncelerimde de değişen bir şey yok. Hak ettiği kupayı almayan Trabzonspor'un benim üzerimden speküle ederek haklarını araması doğru değil. Ben şehrimi ve Trabzonspor'u seviyorum. Beşiktaş beni karşılıksız seviyor. Gittiğim ilk günden beri sahip çıktı. Orada da mutluyum şu anda" ifadelerini kullandı. 

Şenol Güneş vefa turunda

AHMET SUAT ÖZYAZICI'YA ZİYARET 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolculuk döneminde bordo-mavili forma ile şampiyonluk yaşadığı eski hocası ve bir dönem Trabzonspor'da birlikte çalıştıkları Ahmet Suat Özyazıcı'yı da ziyaret etti. Güneş, "Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer ile birlikte çalıştım. Onlar zaman zaman ayrı dönemlerde çalıştılar. İkisi sıcak ve soğuk gibiydi. Ben de onların hep ortasında ılık bir şekilde gittim. Ahmet hocamın üzerimde çok emeği vardır. Kendisine çok teşekkür ederim" dedi. Güneş ile uzun süre sohbet eden Özyazıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Güneş'e başarılar diledi. 

Şenol Güneş vefa turunda

ÖZKAN SÜMER'E DE GİTTİ 
Başarılı teknik adam, Kenan İskender ve Ahmet Suat Özyazıcı'ya yaptığı ziyaretlerinin ardından, Trabzonspor'da yaşadığı iki şampiyonluk hocası olan bordo-mavililerin eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer'i ziyaret etti. Güneş, Özkan Sümer'den oyuncu üretimini ve yarışmayı öğrendiğini belirterek, "Özkan hocam bir okul gibiydi. Doğru ve ilkeli duruşu olan bir insandı. Ondan çok şeyler kendimize kattık. Şehri gelirken sadece kupayı kazandığımız için değil, yılların teşekkürünü sunmak için geldim. Bu işin okulu yok. Hatayı az yapmak için uğraştık. Benim de en büyük zenginliğim. Başarı veya başarısızlıktan çok bıraktığın izlerdir önemli olan. Ben sadece Türkiye'de değil, Kore'de de bunları yaşadım. Bir yabancının bana sevgiyle ve saygıyla bakması, futbol kültürünün insan sevgisinin çok olmasından kaynaklanıyor. Güney Kore'nin Seual Kulüp Başkanı'nın, Beşiktaş'ta yaşadığım şampiyonluğun ardından beni araması çok önemli bir olaydır" diye konuştu. 

Şenol Güneş vefa turunda

"48 YILDIR FUTBOLUN İÇİNDEYİM OKUMA İŞİNİ NİHAYET ÖĞRENDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM" 
Güneş, Özkan Sümer ile yaptığı görüşme sırasında da "Kendisine oyunu okuyamadığı" şeklinde yapılan eleştirilere göndermede bulundu. Güneş, "48 yıldır futbolun içindeyim. Okuma işini nihayet öğrendiğimi düşünüyorum. Çünkü eskiden oyunu okuyamıyordum. Üniversite bitirdik yine okuyamadık. Bakalım ne yapacağız bilmiyorum" şeklinde konuştu.  Trabzonspor eski teknik direktörü ve eski başkanı Özkan Sümer de Şenol Güneş'in başarısıyla gurur duyduklarını ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...