Fenerbahçe o konuyu mahkemeye taşıdı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Fenerbahçe o konuyu mahkemeye taşıdı

SPOR Haberleri  / iha

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaraylı basketbolcu Kizer’in yanlış lisansla oynadığı maçla ilgili sorumluların tespiti ve cezalandırılması için suç duyurusunda bulunulduğunu ve mahkemece kamu davası açıldığını duyurdu.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk Kurulu’nun, Türkiye Basketbol Federasyonu – Kizer lisans olayı ile ilgili gerekli inceleme ve araştırmanın yapılması, sorumluların tespiti ve cezalandırılması için 11 Aralık 2015 Cuma günü Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunması üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılmış olan soruşturma sonuçlanmıştır. Soruşturma sonucunda olayın yaşandığı dönemde Türkiye Basketbol Federasyonu lisans işleri sorumlusu olan Tolga Yücel hakkında, görevi kötüye kullan

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...