Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elazığspor Kongresi'nde olay! Polis müdahale etti

Düzenleyen:
Elazığspor Kongresi'nde olay! Polis müdahale etti

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bugün yapılan ve iki adayın yarıştığı kongrede olaylar çıktı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da gerçekleşen olaylı kongrede yeni başkan 101 oyla Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş seçildi. Kongrede oylamadan önce olaylar çıkınca polis müdahalede bulundu.

GERGİNLİK YAŞANDI

Vartaş Elazığspor Kulübü'nün mali ve olağan üstü genel kurulu öğretmen evinde yapıldı. Kongrede Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş ve Fırat Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu aday oldu. Kongrede konuşmalar yapıldığı anlarda gerginlikler yaşandı. Çıkan tartışmalar nedeniyle zaman zaman polis müdahale etti. Salonda bulunan ve delege olmayanlar dışarı çıkarıldıktan sonra kongre devam etti.

Elazığspor Kongresi'nde olay! Polis müdahale etti

POLİSLER MÜDAHALE ETTİ

154 delegenin oy kullanmaya başlamasıyla tartışmalar sona erdi. Ancak salon dışında bekleyen taraflar da zaman zaman gerginliğe neden oldu. Tartışma ve kavga çıkması nedeniyle polisler gruplara müdahale etti. 3 kişinin gözaltına alındığı kongrede Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş 101 oyla Elazığspor'a başkan seçildi. Diğer aday Devecioğlu ise 51 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı.

Elazığspor Kongresi'nde olay! Polis müdahale etti

"PROVOKATÖR EYLEMLERE RAĞMEN KONGRE TAMAMLANDI"

Elazığspor Kulüp Başkanı olan Sedat Karataş seçimi kazanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Rekor bir katılım oldu. Tüm provokatör eylemlere rağmen kongre tamamlandı. Sağ duyulu davranan delegelerimize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimiz hayırlı olsun" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...