Gökhan Gönül tepki gösterdi

Gökhan Gönül tepki gösterdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası finali kadrosunda en büyük sürpriz Gökhan Gönül'ün ilk 11'de yer almaması oldu.

Milli Takım yorgun döndüğü gerekçesiyle Galatasaray'a karşı oynamak istemediği ve bu nedenle Pereira ile tartıştığı ileri sürülen yıldız futbolcunun bu iddialara tepkisi ise sert oldu. Sarılacivertli kulüple şu ana kadar sözleşme imzalamayan ve kulislerde Beşiktaş'la anlaştığı konuşulan Gökhan Gönül, "İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir diyalog kesinlikle yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten şeref ve haysiyet yoksunusunuz. Kaldı ki forma kimsenin tapulu malı değil, hoca kimi isterse onu oynatır" dedi.

20
 Galatasaray'a karşı oyunun son bölümünde oynama şansı yakalayan Gökhan Gönül, 20 defa topla buluşurken, 8 isabetli pas yaptı.

TOPAL: HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM
 Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden olduğu söylenen Mehmet Topal maçtan sonra şunları söyledi: Son 7-8 haftaya kadar her şey yolunda gidiyordu. Braga'dan sonra düşüş yaşadık. Çok iyi kadroya sahiptik. Şampiyon olamadık. Ardından Türkiye Kupasını kaybettik. Çok üzgünüm... Söyleyecek bir şey yok... Herkesten özür diliyorum." Bu arada Türkiye Kupası tarihinin en çok final kaybeden takımı olan Fenerbahçe, bir finali daha yitirdi. Kupada 16. kez finalde yer alan sarı-lacivertiler, sahadan 10. kez üzgün ayrılmak zorunda kaldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...