Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alman devi Mesut Özil'in peşinde

Düzenleyen:
Alman devi Mesut Özil'in peşinde

SPOR Haberleri

Bundesliga devi Bayern Münih, Arsenal'de bu sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'i, transfer etmek için girişimlere başladı.

Lewandowski'nin Real Madrid'e transferinin gündemde olduğu dönemde Bayern Münih de orta alana takviye yapmayı planlıyor. Renato, Sanches ve Hummels transferiyle adından söz ettiren Alman ekibi, Arsenal'ın yıldızı Mesut Özil'e göz dikti. İngiliz ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Türk asıllı Alman oyuncuda ısrarcı olan Münih'in, bu transfer için tüm şartları zorlayacağı belirtiliyor.

ASİST KRALI OLMUŞTU

İngiltere Ligi'nde Arsenal geçtiğimiz sezon uzun süre şampiyonluk için mücadele vermiş ancak son haftlarda yaşadığı kayıplarla yarıştan kopmuştu. Başarılı bir performans gösteren Mesut Özil, Premier Lig'in asist kralı olmayı başarmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...