Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Sabri ve Hamit kararı

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Sabri ve Hamit kararı

SPOR Haberleri

Galatasaray önümüzdeki sezon kadroda büyük değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Milli futbolcu Hamit Altıntop'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür edip sözleşme yenilenmeyeceği, Sabri'yle de 1 yıl daha mukavele yapılacağı açıklandı.

Yeni sezon öncesi kadro yapılanması çalışmalarına başlayan Galatasaray'da oyuncuların durumu netleşmeye başlıyor. Sarı kırmızılı ekipte, bu sezon hayal kırıklığı oluşturan bazı isimler ile yollar ayrılacak.

Sarı-kırmızılı kulüpte ayrılıklar kapıda. Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop ve Sabri Sarıoğlu ile ilgili kararını verdi. Hamit'e verdiği emeklerden dolayı teşekkür edip sözleşme yenilemeyecek sarı kırmızılılar, Sabri ile 1 yıl daha mukavele uzatmaya hazırlanıyor. 

DONK, TARIK ÇAMDAL VE RODRIGUEZ
Devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen ancak bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan Ryan Donk'a gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşünen yönetim, Hollandalı oyuncudan önümüzdeki sezon verim alınamayacağı fikrinde. 

Eskişehirspor'dan kadroya katılan fakat fazla forma şansı bulamayan Tarık Çamdal'ı da kiralık olarak göndermeyi düşünen sarı kırmızılılar, genç futbolcunun sürekli forma giyebileceği bir kulüpte oynaması görüşünde. Sarı kırmızılılarda ayrılacak bir başka isim ise Jose Rodriguez. Sezon başında orta sahaya takviye amaçlı alınan genç futbolcu, performansıyla hayal kırıklığı oluşturmuştu. Rodriguez'e Avrupa'dan bazı tekliflerin olduğu ve yakın zamanda imza atabileceği ifade edildi.

BRUMA, TELLES VE DZEMAILI
Galatasaray'da yönetim, Bruma, Telles ve Dzemaili ile yapılacak görüşmelere göre net karar verecek. Sezonu Inter'de geçiren Telles'e İtalya'dan talipler var. Brezilyalı oyuncunun vereceği yanıt önümüzdeki sezon için belirleyici olacak. Real Sociedad'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Bruma'yı takıma kazandırmak isteyen sarı kırmızılılar, Portekizli oyuncuyla masaya oturup görüşme yapacak. Son olarak orta sahada savaşçı oyuncu eksiğini tüm sezon hisseden Galatasaray'da Genoa'da kiralık olarak forma giyen Dzemaili ikna edilmeye çalışılacak. İsviçreli oyuncuyu yeniden kadroya almayı düşünen yönetim, Dzemaili ile görüşüp yeni sezon yapılanmasında kendisine ihtiyaç duyulduğunu aktaracak.

BİLAL KISA
Bursaspor'un transfer gündeminde olan Bilal Kısa'nın durumu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Takımda kalmak isteyen ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncu, yönetim ile fikir alışverişinde bulunacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...