Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe 75-82

Düzenleyen:
Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe 75-82

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin 4. maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 82-75 yendi.

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin 4. maçında Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Arena'da seyircisiz oynanan mücadelede Fenerbahçe deplamanda Galatasaray Odeabank'ı 82-75 mağlup ederek seriyi 3-1'e getirdi ve finale yükseldi. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Darüşşafaka Doğuş'u 3-0 ile eleyen Anadolu Efes olacak.

GALATASARAY ODEABANK: 75 - FENERBAHÇE: 82

Salon: Abdi İpekçi Arena
Hakemler: Murat Biricik, Zafer Yılmaz, Altuğ Köselerli

Galatasaray Odebank: Blake Schilb, Chuck Davis, Sinan Güler, Stephane Lasme, Vladimir Micov
Başantrenör: Ergin Ataman

Fenerbahçe: Bobby Dixon, Ekpe Udoh, Kostas Sloukas, Luigi Datome, Nikola Kalinic
Başantrenör: Zeljko Obradovic

1. Periyot Sonucu: 23-15
2. Periyot Sonucu: 44-34 (21-19)
3. Periyot Sonucu: 61-58 (17-24)
4. Periyot Sonucu: 75-82 (14-24)

DERBİDEN NOTLAR

Seyircisiz oynandı

Spor Toto Basketbol Ligi play-off dördüncü maçında Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasındaki derbi, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı. Serinin yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan üçüncü maçında yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından iki maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Galatasaray Odeabank, dördüncü karşılaşmaya seyircisinden yoksun çıktı.

Bogdanovic ve Hickman yabancı kontenjanına takıldı

Fenerbahçe'de Sırp oyuncu Bogdan Bogdanovic ile ABD'li oyuncu Ricky Hickman, yabancı kontenjanına takıldı. Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 12 kişilik maç kadrosuna bu iki ismi almadı. Takımın en önemli isimlerinden Bogdanovic, bu seride ilk defa kadronun dışında kaldı. İki oyuncu da karşılaşmayı tribünden takip etti. Obradovic, kadroda yabancı oyuncu olarak Nikola Kalinic, Pero Antic, Kostas Sloukas, Jan Vesely ve Ekpe Udoh'a yer verdi.

Dursun Özbek takımını yalnız bırakmadı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmadı. Seyircisiz oynanan maçta tribünden takımına destek olan Özbek, derbiyi yönetim kurulu üyeleriyle izledi. Öte yandan müsabakayı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban da takip etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...