Trabzonspor'dan Şenol Güneş'e sürpriz doğum günü

Düzenleyen:
Trabzonspor'dan Şenol Güneş'e sürpriz doğum günü

SPOR Haberleri

Trabzonspor, eski hocaları Şenol Güneş'in doğum günü vesilesiyle, bugün resmi Twitter hesabından Güneş'in fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı. Güneş'in başında olduğu Beşiktaş'tan ise henüz bir kutlama mesajı gelmedi.

1 Haziran 1952 doğumlu olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bugün doğum günü. Trabzonspor'da müthiş başarılara imza atan, Milli Takım ile dünya üçüncülüğünü yakalayan, Konfederasyon Kupası'nda aynı başarıyı tekrarlayan ve çalıştırıcılık hayatında ilk kez mutlu sona ulaşan Şenol Güneş, bugün 64 yaşına girdi.

Trabzonspor, resmi Twitter hesabından fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladığı başarılı çalıştırıcıya henüz şu an çalıştırdığı Beşiktaş'tan bir kutlama mesajı gelmedi.

Bordo-mavili ekibin paylaştığı fotoğrafta şu ifadelere yer verildi: "Trabzonsporumuzun efsane ismi, son şampiyonluğumuzun teknik direktörü Şenol Güneş'in yeni yaşını kutlarız."

 

İşte o tweet: 

 

Trabzonspor'dan Şenol Güneş'e sürpriz doğum günü

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...