Gökhan transferinde sürpriz gelişme

Düzenleyen:
Gökhan transferinde sürpriz gelişme

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Caner'i, İnter'e kaptırdıktan sonra elindeki yıldız futbolcuları kaçırmamak için yeni hamleler yapıyor. Sarı lacivertli yönetimin, daha önce 1.7 miyon Euro teklif ettiği Gökhan Gönül'e, yıllık 2.5 milyon Euro'ya yeni teklif yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe, EURO 2016 öncesi Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'le yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti, bir isimle el sıkıştı.

Sarı-lacivertli yönetim kurulu geçtiğimiz gün gerçekleşen toplantıda bu oyuncuların kadroda tutulması için gereken her şeyin yapılmasını kararlaştırdı. Bu çerçevede iki futbolcu ile Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 öncesi anlaşma sağlanması hedefleniyor.

TOPAL'LA ANLAŞMA TAMAM!

Mehmet Topal ile belli bir noktaya gelen sarı-lacivertli yönetim, 2.5 Milyon euro garanti para ve maç başı ücret önerdi. Tecrübeli futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlansa da imza için birkaç ufak detay kaldı. En geç hafta sonuna kadar Mehmet Topal'ın resmi anlaşmaya imza atması bekleniyor.

FRANSA'YA KALMASIN

Durumu daha zor gözüken ve Beşiktaş iddialarının her gün dile getirildiği Gökhan Gönül'e de, Mehmet Topal tarifesi uygulanacak. Fenerbahçe'den 2.8 milyon Euro garanti ücret isteyen futbolcuya 2.5 milyon Euro önerilecek. Ayrıca maç başları ile Gökhan'ın toplam kazancı 3 milyon Euro'yu geçecek. Beşiktaş'ın hedefindeki Gökhan Gönül'e yapılan ilk görüşmede yıllık 1.7 milyon Euro önerilmişti.

YÖNETİM TELAŞLI

Sarı-lacivertli yönetim, Caner Erkin'in ayrılmasından sonra diğer kanat beki Gökhan'ın da kaybedilmesi durumunda büyük sıkıntı yaşanacağını düşünüyor. Bu sebeple Gökhan'ı kadroda tutmak için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda.

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül için kulübün mali şartlarını zorlayan yönetim, Avrupa Şampiyonası'nda iki futbolcunun kafasının rahat olmasını istiyor. Bu nedenle en kısa sürede iki yıldızla da nikah tazelenmesi hedefleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...