Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da sürpriz Terim planı

Düzenleyen:
Galatasaray'da sürpriz Terim planı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da, teknik direktörlük için Başkan Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek, futbol direktörü Cenk Ergün ve Sportif A.Ş. sorumlusu Alp Yalman'ın toplantısında Fatih Terim isminde karar kılındı. Terim gelene kadar da Riekerink'in takımı çalıştırmaya devam edeceği iddia edildi.

Galatasaray Yönetimi seçimini yaptı. Başkan Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek, futbol direktörü Cenk Ergün ve Sportif A.Ş.'ye getirilen Alp Yalman'ın son toplantısından, Fatih Terim ismi çıktı. EURO 2016 sonrası bir karar verebileceğini söyleyen Terim, son ana kadar beklenecek.

TERİM GELENE KADAR RIEKERINK

Fanatik Gazetesinin haberine göre; Terim kararını verene kadar da Riekerink takımı çalıştırmaya devam edecek.

TERİM'DEN CEVAP BEKLENİYOR

Eğer İmparator kabul ederse, Riekerink altyapıya geçecek, ancak olumsuz yanıt gelirse, büyük ihtimalle Hollandalı hoca yeni sezonda da Aslan'ın teknik patronu olacak. Her ihtimale karşın listedeki hoca adaylarıyla da görüşmeler yapan Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'den gelecek cevabı artık dört gözle bekliyor.

"FENERBAHÇE MAÇI KIRILMA ANI"

Bu arada Jan Olde Riekerink, dün GSTV'de katıldığı programda kısa bir sezon değerlendirmesi yaptı. İşte 47 yaşındaki hocanın sözlerinden öne çıkanlar:

"Başlangıç dönemim kötü oldu. Eskişehir, Rize ve Antalya maçları hayal kırıklığıydı. Kırılma anı Fenerbahçe maçıydı. Takımın kendine olan inancı gelişmiş oldu."

"Altyapıda fiziksel eksiklik var. Bunun üzerine yoğunlaşacağım.EURO 2016'da Türkiye'yi tutuyorum, ama kupayı büyük ihtimalle Fransa kazanacak."

"Tesisler büyüklükle değil, atmosfer ve ruhla hissedilir. Florya'da bu var.Eurocup finalindeki atmosfer inanılmazdı. Derbiler de öyle... Böylesini görmedim.Şampiyon olunca desteklemek kolaydır. Önemli olan zor gündeki destekti. Taraftara teşekkürler."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...