Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İste Muhammed Ali'nin son fotoğrafı

Düzenleyen:
İste Muhammed Ali'nin son fotoğrafı

SPOR Haberleri

Kendisini, "Bütün zamanların en iyisi" olarak gören efsane boksör Muhammed Ali'nin, son zamanlarında bir yardım gecesinde çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

Dün hayata gözlerini yuman efsanevi boksör Muhammed Ali'nin son kez görüntülendiği fotoğraflar ortaya çıktı. Cenazesi Cuma günü yapılacak Ali'nin kızı babasının son anlarını anlattı. Muhammed Ali 32 yıl boyunca parkinson hastalığıyla mücadele ettikten sonra 74 yaşında hayata gözlerini yumdu. Tüm zamanların en büyük boksörü Perşembe günü solunum yetmezliğiyle hastaneye yatırılmıştı.

GECENİN İLGİ ODAĞI OLMUŞTU

Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin ölümü tüm sevenlerini yasa boğarken, Ali'nin kamusal alanda görüldüğü son fotoğraf da günyüzüne çıktı. Son olarak 8 Nisan'da Arizona'nın Phoenix kentindeki Celebrity Fight Night adlı yardım etkinliğine katılan Muhammed Ali, gecenin ilgi odaklarından biri oldu.

İste Muhammed Ali'nin son fotoğrafı

Ali'nin sağlık durumunun iyi olmadığı biliniyordu. Muhammed Ali, geçtiğimiz yıl zaman zaman hastaneye kaldırılmış ve tedavi görmüştü. Sözcü'nün aktardığı habere göre Aralık 2014'te ve Ocak 2015'te hastaneye kaldırılan Muhammed Ali'nin, geçen yılki rahatsızlığının idrar yolları enfeksiyonu olduğu belirtilmişti.

"CENAZESİNE HERKESİN KATILMASINI İSTERDİ"

Yalnızca boks ringlerindeki başarılarıyla değil insan hakları, siyasi konulardaki duruşu ve savaş karşıtı söylemleriyle de gönülleri fetheden efsane boksör Muhammed Ali'nin ailesi, şampiyon sporcunun cenaze töreninin doğduğu kent olan Luisville'de Cuma günü yapılacağını açıkladı. Ailenin sözcüsü Bob Gunnell, "O bir dünya vatandaşıydı ve tüm kesimden insanların cenazesine katılmasını isterdi" dedi.

Öte yandan, üç kez ağır siklet boks şampiyonu olan Ali'nin ölüm döşeğinde de kolay teslim olmadığı ortaya çıktı.

30 DAKİKA KALBİ ATMAYA DEVAM ETTİ

Kızı Hana, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Ali'nin son anlarıyla ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı. Efsane boksörün organları durdurduktan sonra kalbi 30 dakika boyunca atmaya sürdürmüş. Hana'nın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Tüm organları durdu ama kalbi atmayı bırakmadı. 30 dakika boyunca… Kalbi atmaya devam ediyordu. Kimse böyle bir şey görmedi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...