Fenerbahçe yönetimi ibra edildi

Düzenleyen:
Fenerbahçe yönetimi ibra edildi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de, Ülker Sports Arena'da Vefa Küçük'ün Divan Başkanlığı'nda düzenlenen 2016 yılı Olağan Mali Genel Kurulu oy birliğiyle kabul edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü 2016 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da, Vefa Küçük’ün Divan Başkanlığı’nda yapıldı. Yönetim Kurulu’nun faaliyetlerinden ötürü oy birliğiyle ibra edildiği Mali Genel Kurulda, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 2016 yılı bütçesi de 235 milyon 750 bin TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulunun faaliyetlerinden ötürü ibra edilmesine geçildi. Yapılan oylamayla yönetim kurulu 2015 yılındaki faaliyetlerinden dolayı oy birliğiyle ibra edildi. Denetleme Kurulu’nun da faaliyetlerinden ötürü oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından bütçeye geçildi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 2016 Yılı Bütçesi, daha önce üyelere postayla gönderilmiş kitapçıkta yazılı olduğu gibi 235 milyon 750 bin TL olarak kabul edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...