Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, yeni Alex'ini Fransa'da buldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe, yeni Alex'ini Fransa'da buldu

SPOR Haberleri

Nice ile mukavelesi biten 29 yaşındaki orta sahaya 18 kulüp içinden en iyi teklifi sarı-lacivertliler verdi. Bonuslarla birlikte yıllığı yaklaşık 4 milyon avroya geliyor

M.EMİN ULUÇ

Vitor Pereira ile devam kararı alan ve transferde önemli değişimler yaşayan Fenerbahçe’de camianın en çok merak ettiği konu yeni 10 numara… Geçen sezon Alex’in bölgesinde sıkıntı çeken ve buradaki boşluğu son haftalarda Nani’ye özgürlük vererek gidermeye çalışan Kanarya, aradığı orta sahayı Fransa’da buldu. Nice forması giyen ve sözleşmesi biten Hatem Ben Arfa’ya teklif yapıldı. Fransız basını 18 kulübün listesinde olan orta sahaya en iyi teklifi Fenerbahçe’nin yaptığını ve anlaşmanın yakın olduğunu yazdı. Peki sarı-lacivertli yönetim nasıl bir teklifte bulundu? 
Aatif ile anlaşma 3 yıllık
Fenerbahçe yönetimi 29 yaşında olan ve senelik 4 milyon avro isteyen 10 numaraya senelik 3.5 milyon avro önerdi. Ve anlaşma 3 yıllık. Maç başı ve bonuslarla rakam 4 milyon avro’yu buluyor. Hatem Ben Arfa transferiyle nokta atışı yapmaya hazırlanan yönetim, hem camianın gönlünü almak hem de tribünlere taraftar çekme düşüncesinde. Fenerbahçe, hücum bölgesi için da ilk adımı atmış ve Sivasspor’dan Aatıf ile anlaşmaya varmıştı. 29 yaşındaki Faslı oyuncuyla 1.3 milyon Euro’dan 3 yıllık söz kesilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...