Yeni lider Topal

Düzenleyen:
Yeni lider Topal

SPOR Haberleri

4 yıllık söz kesilen milli oyuncu saha içinde de kaptan olarak takımın lideri olacak. Futbola da Fenerbahçe’de nokta koyacak

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de herkes gitti ama bir o kaldı, o da sarı-lacivertli kulüple yola devam etme konusunda prensipte anlaşma sağladı. Bahsettiğimiz isim Malatya, Çanakkale, Galatasaray, Valencia ve sonrasında Fenerbahçe’de kariyerine devam eden Mehmet Topal… Her geçen gün futbolunun üzerine koyarak ilerleyen Topal’ın sözleşmesi sona ermişti… Teknik direktör Vitor Pereira, Topal’ın özellikle takımda kalmasını istedi yönetim de gereğini yaptı… Şu anda Milli Takım’da bulunan oyuncu ile 4 yıl için prensipte anlaşma sağlandı.
Pereira’nın yardımcısı!
31 yaşındaki Mehmet Topal, senelik 2.6 milyon avro garanti ve 20 bin avro da maç başı ücret alacak. Dubai ve Çin’den gelen teklifleri elinin tersiyle iten ve Fenerbahçe’de kalan Topal’a ekstra sorumluluklar da verilecek. Saha içinde görevini başarıyla yapan ve takdir gören Topal, takımın yeni lideri olacak. Kaptan Gökhan Gönül’ün ayrılığı sonrası Fenerbahçe’de kaptan olarak Volkan Demirel kaldı. Mehmet Topal’a da kaptanlık verilecek ve bu anlamda saha içinde takımın lideri olması istenecek. Başarılı isim oyuncularla teknik ekip ve yönetim arasında köprü vazifesi görecek.

Turnuva sonrası imzalıyorum

Hırvatistan maçı sonrası açıklama yapan Mehmet Topal, "Menajerimin Fenerbahçe ile ne konuştuğunu bilmiyorum ama anlaşma %100 tamam. EURO 2016'dan sonra sözleşme imzalayacağım" sözlerini kullandı. Topal turnuva için de, "İspanya iyi bir takım. Önümüzde iki maç var. Neler olacağını göreceğiz. Ozan Tufan'ın 
kafa vuruşu gol olsa maç çok başka bir yere giderdi" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...