10’a güveniyor

Düzenleyen:
10’a güveniyor

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli yönetim, orta saha transferini Salih Uçan’ın önünü tıkamamak adına şimdilik askıya aldı…

UĞUR AKTAN

Fenerbahçe yönetimi, Salih Uçan'ın Monaco karşısındaki başarılı futbolunun ardından “10 numara” konusunda topa bastı… Büyük umutlarla transfer edilen ve Alex'ten sonra 10 numarayı giyen ilk futbolcu olan Diego ile yolların ayrılmasının ardından yönetim, Hakim Ziyech ve Belhanda'nın da aralarında olduğu çok sayıda oyuncuyla görüşüyordu.. Salih'in Fransız temsilcisi karşısındaki futbolu mest etti. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın çok sevdiği ve Roma'ya transfer olmasını hiçbir zaman istemediği Salih'in sergilediği performans nedeniyle çok mutlu olduğu ve yöneticilere "10 numara transferi Salih'in önünü kapatır. Zaten şu futbolu oynayacak 10 numarayı da 10 milyon avrodan aşağı alamayız" dediği öğrenildi. 
Maçın kalbine damga vurdu
Teknik direktör Vitor Pereira'nın da Salih'in performansını çok beğendiği ifade edilirken, Portekizli teknik adamın maçın ardından Salih için "Geçen sene kadroda olsaydı bizim için her şey daha farklı olabilirdi" dediği belirtildi. Salih Uçan’ın Monaco karşısındaki göz kamaştıran futbolu Fransız basının da gündemine oturdu. Dünyaca ünlü L'Equipe genç futbolcu için, "Oyun zekasıyla maçın kalbine damga vurdu" ifadelerini kullanırken, Salih'in Emenike'nin ardından maçın en etkili oyuncusu olduğunun altı çizildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...