Van Persie gitmezse Ziyech gelemez

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Van Persie gitmezse Ziyech gelemez

SPOR Haberleri  / Sabah

Birçok ismi yalanlarken Ziyech haberleri için sessiz kalan sarı-lacivertlilerin, Twente ile görüşmeleri 10 milyon Euro istenince tıkanmıştı. Tek ihtimal yıldız bir ismin satışıyla gelecek parada...

Fenerbahçe yönetimi, dün resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Quintero, Valbuena, Fabian, Dudu ve Yunus Mallı'yla ilgili herhangi bir transfer planlamalarının olmadığını açıkladı. Özellikle dış basında konuşulan bu isimlerin resmi olarak gündem dışına atılmasının ardından gözler sarılacivertlilerin hangi ismi getireceğine çevrildi. Yönetimin, tüm isimleri yalanlarken Hakim Ziyech konusunda açıklama yapmaması dikkat çekti. Bilindiği gibi Ziyech için Twente ile temas kurulmuş ve oyuncu için tam 10 milyon Euro bonservis talep edildiği öğrenilmişti.

ELDE 2.5 MİLYON KALDI!
 Ziyech görüşmelerinin tıkanma aşamasına geldiği, indirim olmaması halinde transferin rafa kalkacağı bildirildi. Yönetim daha önce Ziyech için 6 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı. Ancak Twente bunu kabul etmedi. Skrtel transferinin ardından sarı-lacivertlilerin elinde bonservis için ödeyebileceği 2.5 milyon Euro kaldı. Yönetim, Van Persie ya da başka bir oyuncunun sürpriz satışı gerçekleşmezse Ziyech için yeni girişimde bulunmayacak. Oyuncu satışı yapılması halinde bile Ziyech'e 8-10 milyon Euro gibi rakamlar ödenmeyecek.

F.BAHÇELİLERE NİCE DE YASAK!
 Monaco hükumetinin Fenerbahçe seyircilerine getirdiği yasağın ardından benzer bir karar da Nice kentinden geldi. Alpes Maritimes Bölge Valiliği, 1 Ağustos gece yarısından 3 Ağustos gecesine kadar Fenerbahçeli taraftarların dolaşmasını yasakladı. Yasağa uyulmaması durumunda şu anda Fransa'da geçerli olan "olağanüstü hal" durumundan dolayı ağır adli cezalar uygulanabilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...