Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'nın Monaco rövanşındaki planı

Düzenleyen:
Pereira'nın Monaco rövanşındaki planı

SPOR Haberleri

Üçlü savunma kurgusundan dörtlüye dönmeyi planlayan Portekizli teknik adam, 2-1’lik skor avantajını koruma düşüncesinde

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın planı işliyor… Monaco ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Ön elemesinin ilk ayağında cezalı olan ve mücadeleyi tesislerde izleyen Portekizli teknik adam istediği skor avantajını elde etti. Şimdi sırada bunu korumak ve tur atlamak var… Pereira’nın taktik planı ise gol yememe üzerine kurulu… Savunma güvenliğini ön planda tutmak isteyen sarı-lacivertlilerin hocası, 3 Ağustos’taki rövanş için dörtlü defansa dönmeyi düşünüyor. Tabii bunu yaparken de tamamen teslimiyet anlayışında değil… 

Portekizli hoca, savunma ve orta alanı kalabalık tutarak rakibe rahat oyun şansı vermemek istiyor. Ayrıca rakibe önden başlayarak geriye kadar her alanda pres yapılmasını isteyen Pereira, topun kendilerine geldiğinde ise ileride Emenike ile buluşturulmasını istiyor. Bulacakları erken bir golün de işlerini kolaylaştıracağını düşünüyor… Vitor Pereira’nın hücum bölgesinde kontra oyunda daha etkili olan Aatıf’ı da kullanmayı hesapladığı ifade ediliyor.

Emenike'nin değişen yüzü

O artık gülüyor, güldürüyor… Emmanuel Emenike yeni sezon öncesi çok farklı bir görüntü sergiliyor. Sadece maçlarda değil. Keza idmanlarda da öyle… Keyfine diyecek yok… Monaco ile yapılan ilk maçta 2 gol birden atan Njieryalı forvet 3 Ağustos’taki rövanşta da Kanarya’nın en büyük kozu olacak… Fransız basınının “cellat” benzetmesi yaptığı Emenike’nin öz güveni yerinde… 29 yaşındaki golcü, Monaco’ya deplasmanda da gol atacağı düşüncesinde… 

Doğru mu Hakim!

Fenerbahçe dün kulübün resmi sitesinden yalanlama yaparken aslında bir şekilde doğrulama da yaptı… Medyada yer alan Quintero, Yunus Mallı, Valbuena, Dudu ve Fabian’ı transfer edecekleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı… Bu listede Twente forması giyen Hakim Ziyech’in yer almaması transfer ihtimalini güçlendirdi… Daha doğrusu camiada “Hakim bitiyor” şeklinde yorumlandı.

Robin van Persie yine yok

Fenerbahçe’de durumu belirsizliği koruyan oyunculardan Robin van Persie’de umut ışığı yok… Monaco ile Kadıköy’de oynanan ilk maçta sakatlığı sebebiyle kadroya alınmayan Hollandalı oyuncunun fizik kondisyon olarak yeterli olmaması nedeniyle rövanşta da görev alması zor… RvP ile ilgili transfer görüşmelerinin de devam ettiğini hatırlatalım.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...