Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bugünün Saraylısı

Düzenleyen:
Bugünün Saraylısı

SPOR Haberleri

Geçen haftaki galibiyetine rağmen futbolu eleştiri alan Cimbom, Eren Derdiyok, Yasin Öztekin ve Bruma’nın golleriyle sonuca gitti.

Uğur AKTAN

Galatasaray Akhisar’ı da yıktı ve sezona ikide ikiyle başladı: 3-1. 3. dakikada Soner’in kullandığı kornerde iyi yükselen Ricardo Vaz Te, Selçuk’a rağmen yaptığı kafa vuruşuyla Akhisar’ı maçın başında öne geçirdi: 1-0. Şoku çabuk atlatan sarı-kırmızılı takım 17’de Eren’le gole yaklaşsa da Chedjou’nun ortasında etkili bir kafa vuruşu çıkartan golcü oyuncunun şutunu kaleci Fatih kornere çeldi. Baskıyı arttıran Aslan beraberlik golünü ise 36’da yine yeni golcüsüyle buldu. Sneijder’in sağdan ortasına penaltı noktası üzerinde yükselen Eren, düzgün bir kafa vuruşuyla direğin dibinden fileleri buldu ve ilk yarı 1-1 bitti.
Bruma yıldızlaştı
54’te Sneijder’in ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşta Fatih gole izin vermedi. 61’de Rodallega risk alarak kalesini terk eden Muslera’yı geçti ama açısını kaybedince Akhisar önemli bir fırsatı değerlendiremedi. 63’te gelişen kontra atakta Bruma yarı sahasından aldığı topu Akhisar ceza sahasına kadar sürdü, Portekizli’nin pasında topla buluşan Yasin takımını öne geçirdi: 1-2. 70. dakikada Rodallega’nın ceza sahası dışından çektiği şut direkten döndü. Maçın 90+2. dakikasında sahneye çıkan Bruma, Carole’ün pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şık bir vuruşla maçın skorunu ilan etti: 1-3.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...