Hayata dönüş

Düzenleyen:
Hayata dönüş

SPOR Haberleri

Tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan bordo-mavililer, uzun süre sonra taraftarıyla buluştuğu maçta Yusuf Erdoğan’ın son dakika golüyle nefes aldı

Uğur AKTAN

Trabzonspor, sahasında misafir ettiği Konyaspor’u Yusuf Erdoğan’ın 90+5’teki golüyle 1-0 yendi ve derin bir nefes aldı. İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ikinci yarısı sinir harbine dönüştü. İlk tehlike 25. dakikada yaşandı. Zeki Yavru’nun sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Muhammet Demir, savunmacısının markajı nedeniyle istediği kafa vuruşunu yapamadı. 40’ta Mustafa Yumlu Konya atağında topu istediği gibi uzaklaştıramayınca sağdan bindiren Skubic kale sahasına gönderdi ama hiçbir takım arkadaşı dokunamadı. Konyaspor adına maçın en önemli fırsatı ise ilk yarının duraklama bölümünde yaşandı. Barry Douglas’ın kullandığı serbest vuruş iyi kontrol eden Rangelov yakın mesafeden vurdu ancak Onur gole izin vermedi.

Son dakikada güldü

İkinci yarıya ön alanda presle başlayan Trabzonspor, oyunu rakip yarı alana yıkmayı başardı. 56’da Mehmet Ekici’nin ortasında Okay gole yaklaştı ama genç oyuncunun kafa vuruşu kaleyi bulmadı. 69’da Ersun Yanal maçın hakemi Serkan Çınar’a itirazı sebebiyle tribüne gönderilirken, bordo-mavili takımı golü bulmak için rakibini abluka altına aldı. Son dakikalarda Konyaspor’u bunaltan Trabzonspor, 90+5’te aut çizgisine yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yusuf Erdoğan çaprazdan doğrudan kaleye vurdu, defansa da çarpan top filelerle buluşunca bordo-mavililer ligde 3 hafta sonra 3 puan alarak ‘oh’ çekti: 1-0. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...