Diriliş Trabzon

Düzenleyen:
Diriliş Trabzon

SPOR Haberleri

Galatasaray’ı yenerek yerden kalktıklarını belirten Bülbüloğlu, “Kazandığımız üç puan önümüzdeki maçlara da olumlu yansıyacak” dedi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Galatasaray galibiyetinin takımı için ciddi bir moral olduğunu belirtti. Türk Telekom Arena’da elde edilen 3 puanla takımın yerden kalktığını vurgulayan Bülbüloğlu, “Kupada Çorum Belediyespor, ligde ise Çaykur Rizespor maçlarını kazanmak ve çıkışa geçmek istiyoruz” dedi. Bülbüloğlu, takımın hep arkasında durduklarını belirterek, “Galatasaray karşılaşması takım için önemliydi. Takımımız bu galibiyetle yerden kalktı. Kötü giden haftalarda da yönetim olarak hem takımımızın hem de hocamızın arkasında durduk. ‘Siz bu değilsiniz, olmanız gereken yer burası değil. Bunu başaracak olan da sizsiniz. Biz de arkanızdayız’ diyerek takımın yanında olduklarını vurguladı. 

Takım iyi yolda

Bordo-mavili ekibin Galatasaray karşısında elde ettiği üç puanın gelecek haftalara da olumlu yansıyacağına inandığını dile getiren Bülbüloğlu, “Yönetim bu konuda üzerine düşeni yapıyor. Taraftarımıza da ihtiyacımız var. İstanbul’da muhteşemdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Türk Telekom Arena’da dimdik durup başımızı yere eğdirmediler. Aynı duyarlılığı Trabzon’daki taraftarlarımızdan da bekliyoruz. Taraftar en büyük gücümüz” sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...