HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş U21'den alkışlanacak hareket

Düzenleyen: /
Beşiktaş U21'den alkışlanacak hareket
Yasin Sülün, U21, Fenerbahçe Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Yasin Sülün'ün çalıştırdığı Beşiktaş U21 takımı, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanıp sakatlıktan 10 kişi kalınca, siyah-beyazlı takımda Yasin Sülün bir oyuncusunu kenara aldı.

Fenerbahçe U-21 takımı, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Beşiktaş U-21 takımını konuk etti. Siyah-beyazlı takımı çalıştıran Yasin Sülün maç sırasında yaptığı hareket ile büyük alkış topladı. Maçın ilk yarısında gol olmazken, Siyah-Beyazlılar, 55. dakikada Muhammed Enes Durmuş ile 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakikada Kara Kartallar, Oğuzhan Aydoğan ile bir gol daha bularak skoru 2-0'a taşıdı. 63. dakikada Sedat Şahintük ile bir daha bulan Beşiktaş, skoru 3-0'a taşıdı. Fenerbahçe 90. dakikada Savaş Polat'ın attığı golle skoru 3-1'e getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Yasin Sülün'den büyük fair-play

Karşılaşmanın 73.dakikasında durum 3-0 Beşiktaş’ın lehine iken Fenerbahçe’de sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Alparslan’ın yerine 3 oyuncu hakkını kullandığı için yeni oyuncu alamayan Sarı Lacivertli takım maça 10 kişi devam etmek zorunda kalması üzerine Beşiktaş U21 takımı teknik sorumlusu Yasin Sülün büyük bir fair play’e imza attı. Yasin Sülün zorunluluktan 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında, 1 oyuncusunu sahadan çıkardı ve her iki takımda maça 10 kişi devam etti. Yasin Sülün maç sonu yaptığı açıklamada "Fenerbahçeli Alparslan'ın ciddi sakatlığına üzüldük.Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden daha önemli değildir" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...