Baba Hakkı’nın torunu

Düzenleyen:
Baba Hakkı’nın torunu

SPOR Haberleri

74’te F.Bahçe 3 değişiklik hakkını kullandığı için sakatlık sebebiyle 10 kişi kaldı. Beşiktaş’ın hocası Yasin Sülün bir oyuncusunu kenara aldı, maçı 10 kişi tamamladı.

Futbol sahalarımızda pek rastlamadığımız bir olay yaşandı gündüzün derbi kuşağında. Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde U-21 takımlarının maçı vardı. Mücadele siyah-beyazlıların 3-0 üstünlüğüyle devam ederken Fenerbahçe 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanmıştı. Sarı-lacivertlilerde Alparslan Demir sakatlandı ve ev sahibi takım sahada 10 kişi kaldı. Bunun üzerine Beşiktaş’ın u-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, bir oyuncusunu kenara aldı ve eşit şartlarda maça devam edilmesini sağladı. Sonrasında Fenerbahçe 1 gol buldu ve maç 3-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona erdi.  Yasin Sülün, 2 oyuncu değiştirme hakkı varken Sedat Şahintürk’ü oyundan alarak yerine başka bir oyuncuyu  oynatmamasını “Fenerbahçeli Alparslan’ın ciddi sakatlığına üzüldük. Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden daha önemli değildir” dedi ve alkışlandı. Dürüstlüğü ve beyefendiliği ile de nam salan Baba Hakkı’nın torunu olduğunu gösterdi. Beşiktaş U-21 Takımı geçen sezon da haksız kazanılan bir penaltıyı gole çevirmeyerek gönülleri fethetmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...