Ağabeyim sağ olsun

Düzenleyen:
Ağabeyim sağ olsun

SPOR Haberleri

Bordo-mavili ekibe gelir gelmez takımın havasını değiştiren tecrübeli oyuncu, geleceğin yıldızlarını da bir an olsun yalnız bırakmıyor

Trabzonspor’un yeni yıldızı Olcay Şahan’ın takımına olan katkısı sadece sahada sınırlı değil. O, genç oyuncuların ağabeyi, akıl hocası, motivasyon kaynağı. Yıldız oyuncu, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın direktifiyle genç isimlerle yakından ilgileniyor.  İdmanlarda ve boş vakitlerde genç oyuncularla bir araya gelerek sohbet eden ve onlara tecrübelerini aktaran Olcay Şahan, özellikle Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür’ü himayesine aldı. Bir anda yıldızı parlayan Yusuf Yazıcı’ya gelecekte çok büyük bir futbolcu olabileceğini anlatan başarılı oyuncu, yakından tanıdığı ve Chelsae’ye kadar yükselen Trabzonspor’un eski oyuncusu Marko Marin’den çok daha yetenekli olduğunu da söyledi. Abdulkadir Ömür’e de büyük bir potansiyeli olduğunu her fırsatta anlatan Olcay Şahan, “Forma şansı bulamadığın için üzülme. Sabırla çalışmaya devam et. Trabzonspor’un as oyuncusu olacaksın merak etme” diyerek genç oyuncuyu motive ediyor. Takımın gençleri de Olcay ağabeylerinin bu ilgisinden oldukça memnun. Yusuf Yazıcı, oda arkadaşı Olcay Şahan’a minnettar olduğunu belirterek, “Allah ondan razı olsun. Kendisi hem Trabzonspor hem de biz genç oyuncular için büyük bir şans” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...