Olimpiakos’u tanıyalım

Düzenleyen:
Olimpiakos’u tanıyalım

SPOR Haberleri

Beşiktaş, sezon başında özel maçta Yunan ekibini Vodafone Arena’da 1-0 mağlup etmişti

Beşiktaş’ın rakibi Olimpiakos’a hiç de yabancı değiliz. İkinci turda Osmanlıspor’u eleyen Yunanistan temsilcisi ile sezon başında 7 Ağustos’ta Beşiktaş özel maç yapmış ve Vodafone Arena’daki mücadeleyi Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle 1-0 kazanmıştı. Ki aynı rakip Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nin dışına ittiği Hapoel Beer Sheva’ya Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elenmişti. B Grubu’nda APOEL Nicosia, Young Boys ve FC Astana ile eşleşen Paulo Bento’nun takımı grubu sekiz puanla ikinci sırada tamamlamıştı. 
Tecrübeli isimler var
Osmanlı’yı elemesi sonrası (0-0 ve 0-3) galibiyeti bütün Rum taraftarlarına armağan eden Yunanistan temsilcisi “Tüm Yunanlar için büyük zafer! Yunanistan, nasıl kazanacağını bilir” ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Şu anda ligde şampiyonluk için gün sayan Olimpiakos’un en golcü ismi 30 maçta 15 gol atan Nijeryalı oyuncu Brown Ideye. Eski Trabzonsporlu Oscar Cardozo ve Marko Marin’in yanı sıra Esteban Cambiasso, Alejandro Dominguez veTarik Elyounoussi gibi uluslararası oyunculara sahip olan yeni rakipte savunmasında görev yapan isim ise eski Sivassporlu Manuel da Costa.            > UĞUR AKTAN

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...