HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Karacabey stadı bayraklarla donatıldı

Düzenleyen: /
Karacabey stadı bayraklarla donatıldı
Karacabey Birlikspor, Kozan Belediyespor , Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Karacabey Birlikspor-Kozan Belediyespor karşılaşması öncesin Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu belediye tarafından bayraklarla donatıldı.

Karacabey Belediyesi tarafından stadyumda bulunan yaklaşık 2500 koltuğa bayraklar konuldu. Kıranlarbayırı’nda 20 bin metrekare alanda taşların boyanarak Türk bayrağı yapılması talimatını vererek adından söz ettiren Karacabey Belediye Başkanı Özkan, ”Bugün stadyumumuzu bayraklarla süsledik. Çocuklarımıza, gençlerimize bayrak sevgisini aşılmak üzere üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapmaktayız. Karacabey Belediyesi olarak görevde bulunduğumuz üç sene içerisinde yaklaşık Karacabey’in nüfusunun yarısı kadar bayrak dağıttık. Dağıtmaya da devam edeceğiz. Karacabey Belediyesi'nde dağıtıldığı kadar Türk bayrağı hiçbir yerde dağıtılmamıştır. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımız bayrak taleplerini de hemen dikkate alıyoruz. Her talep gelen mahalleye direğini ve bayrağını götürüyoruz. Türk Milleti’ne bırakılmış en büyük değerlerden birisi de ay yıldızlı bayrağımızdır” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...