HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Krallar palyaço oldu

Düzenleyen:
Krallar palyaço oldu
Galatasarau, Haber

SPOR Haberleri

Mali Genel Kurul’da kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen ve infiale sebep olan Hakan Şükür ile Arif Erdem kovuldu Yönetimini toplayan Başkan Dursun Özbek bir zamanlar takımda gol krallığı yaşayan FETÖ’cü ikilinin üyeliklerini düşürdü

G.Saray’ın önceki gün gerçekleştirilen Mali Genel Kurulu’nda yapılan büyük hata telafi edildi. FETÖ’cü olup kaçak durumda bulunan ve haklarında yakalama kararı çıkarılan Hakan Şükür ile Arif Erdem’in kulüpten ihraçları kurulda yapılan oylamada oy çokluğuyla reddedilmişti. Büyük infiale sebep olan korkunç hata dün apar topar düzeltildi. Gerek hükümet kanadından gerekse sosyal medyadan büyük tepki alan skandal için Başkan Dursun Özbek yönetim kurulunu olağanüstü toplantıya aldı. Kritik toplantı sonucu Galatasaray Yönetim Kurulu, tüzükte yer alan “6 yıl aidatını yatırmayan üyeler üyelikten düşürülür” şeklindeki 20. maddeyi esas alarak 8 yıldır aidatlarını yatırmayan Hakan Şükür ve Arif Erdem’i kulüp üyeliğinden ihraç etti. 2.5 saat süren toplantı sonunda bu durumda bulunan 2700 genel kurul üyesi daha ihraç edildi.
Siteden ilan edildi
Toplantı sonrası sarı-kırmızılı kulübün resmi web sitesinden, “Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2017 tarihli toplantısında alınan karar gereğince ‘Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesine’ karar verilmiştir” açıklamasında bulunuldu. Alınan skandal kararın ardından, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Hainlerin köklü kulüplerimizde işi yok. Galatasaray’ın bu kararı düzeltmesi gerekir” tepkisini göstermiş, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak da, “Bu isimlere sahip çıkılıyorsa Galatasaray’a yazık ederler” sözleri kullanmıştı. Skandal karara G.Saray taraftarları başta olmak üzere diğer kulüp taraftarları da sosyal medyada büyük tepki göstermişti. 
İşte o maddeler:
20/3: Ödeme yükümlülüğünün 6 yıl üst üste özür belirtmeksizin yerine getirilmemesi.
20/4: Ödeme yükümlülüğünü yerine getirmeme nedeniyle üyeliği sona eren kişinin yeni başvuru ile yeniden üyeliğe alınmasında sonra ödentisini iki yıl üst üste ödememesi.
20/5: Önceden özür belirtmeksizin üst üste 8 Genel Kurula katılmaması.
>Burhan Can TERZİ

Yapacak çok iş var 

Salon, Riva ve Kemerburgaz projeleriyle kongrede gövde gösterisi yapan Dursun Özbek, Hakan Şükür ve Arif Erdem konusunun ardından diğer konular hakkında da kolları sıvadı.  Genel Kurul’da ibra edilen Özbek, “Galatasaray camiası bir defa daha bize karşı güvenini gösterdi. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Durmak yok. Gecemizi gündüzümüze katıp daha çok çalışacağız, yapacak çok iş var. Galatasaray’ı her daim ileriye götürmeliyiz” şeklinde bir konuşma yapan Özbek, kardeşi Mehmet Özbek’e yönelik eleştirileri de değerlendirmeye alacak. Öte yandan Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu’nun istifalarının ardından Sportif A.Ş’ye en uygun isimleri getirmek için de çalışmalar devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...