Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şampiyonlar Ligi yolunda zorlu dönemeç

Şampiyonlar Ligi yolunda zorlu dönemeç
Fotoğraf Başlığı Sampiyonlar Ligi yolunda zorlu dönemeç

Galatasaray, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmak için çok önemli 4 maça çıkacak. Sarı-kırmızılılar; Başakşehir deplasmanından sonra sırasıyla Fenerbahçe, Bursaspor ve Kasımpaşa ile mücadele edecek.

Kaydet
a- | +A

Sarı-kırmızılılar, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için zorlu fikstürle karşı karşıya. Bunlardan ilki de ligde ikinci sırada bulunan Başakşehir deplasmanı. İki takım arasındaki zorlu maç yarın saat 20.00’de 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak. Galatasaray, Medipol Başakşehir’i mağlup etmesi durumunda aralarındaki puan farkını 1’e indirecek. Süper Lig’de şu an turuncu-lacivertlilerin 53, sarı-kırmızılılar 49 puanı bulunuyor.

FENERBAHÇE DERBİSİ

Galatasaray, Medipol Başakşehir deplasmanından sonra TT Arena’da Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, kötü giden sezonu hem ikinci sırada bitirmek, hem de taraftarına bir derbi galibiyeti hediye etmek için sarı-lacivertliler ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu mücadele 16 Nisan’da yapılacak referandumdan dolayı 23 Nisan’da oynanacak.

KRİTİK 4 HAFTA

Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarından sonra sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de ilk 10 sırada bulunan Bursaspor ile deplasmanda, Kasımpaşa ile TT Arena’da mücadele edecek. Aslan bu zorlu 4 haftadan kayıpsız geçmesi halinde gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ön elemeden katılmak için büyük şans yakalayacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
İzmir Kültür - Sanat Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.