Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orman: 4-5 sezon olsun

Düzenleyen:
Orman: 4-5 sezon olsun

SPOR Haberleri

“ Allah bize 2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gösterdi. Bu mübarek üç aylarda Allah inşallah 4-5 sene üst üste şampiyonluklar görmeyi nasip eder”

Beşiktaş’ta dün gündüz kuşağında önemli bir toplantı vardı. Tevfik Yamantürk yönetiminde ilk defa toplanan divan kurulunda konuşan Başkan Fikret Orman’ın öne çıkan sözü şampiyonlukla ilgili temenniydi... Orman, yönetim olarak 5. yıllarını doldurduklarını ifade ederek “Biz dünyanın en süper insanları değiliz, ya da ben dünyanın en iyi başkanı değilim. Ama artık ekip olarak daha iyi hareket ediyoruz. Süleyman Seba’dan sonraki en güçlü dönemdeyiz. Allah bizlere 2 sene, 3 sene üst üste şampiyonlukları gösterdi. Bu mübarek üç aylarda Allah inşallah bizlere 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar nasip eder” dedi. 
Güneş’le devam 
Şenol Güneş’le devam etmek istediklerini de vurgulayan Orman “Şenol Güneş ve ekibiyle yaptığımız anlaşma 2 artı 1 yıldır. Bir yıl daha sözleşmemiz bulunuyor. Sözleşmeler çok önemli şeyler değildir. Mutsuzluk olduğu takdirde teknik direktörle devam etmek zorlaşır. Biz hocamızla çok mutluyuz. Bir senelik sözleşmesi bulunmasına rağmen, sezon sonu oturup, daha uzun süreli ilişki için gayret içinde olacağız” diye konuştu. “Kimseyle kavga etmeyelim. Sokaktaki Beşiktaşlılar bizden icraat bekliyor, boşuna boşuna kavga ortamına girmeyelim” deyen Orman, “Beşiktaş’ta her zaman muhalefet olacaktır. Bunun yeri divan kurulu değildir, yeri genel kuruldur” sözlerini kullandı.
Aynı tepkiyi veririz
Fikret Orman, Medipol Başakşehir’in Çaykur Rizespor ile yaptığı maçtan sonra yaşanan olayları ve verilen cezaları da değerlendirip “Bu bir kazadır. Başakşehir 3-2 önde, son dakikada gol yiyorlar ve maç 3-3 bitiyor. Çıkıyorlar dışarıda otobüse binecekleri noktada oyunculara ana avrat küfrediliyor. O sinirle yapılıyor. Bizim başımıza gelse biz de aynı tepkiyi verebiliriz. Biz başka takımın durumundan yararlanacak kulüp değiliz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...